ConsultingPress Multi Niche COnsulting WordPress Theme Market Analysis
Onze diensten

ERP-Consultancy | IT-Strategie

'Definieer minimale behoefte aan automatisering om te overleven'

View case

'Wat is het toekomstperspectief voor uw organisatie?'

View case

IT Strategy

ERP Company helpt bedrijven om beheerst te groeien met behulp van IT innovatie. Samen definiëren en selecteren we de meest passende innovaties op IT-gebied. Ons doel: uw organisatie helpen om soepel te groeien en zo ambities waar te maken.

Maximaal wendbaar
Nieuwe intreders op de markt komen vaak uit onverwachte hoek. Producten worden diensten, bezittingen worden lease-objecten. Het speelveld kan er zomaar ineens anders uit zien. Zorg dus dat u als bedrijf goed voorbereid en maximaal wendbaar bent.

Positie behouden
Ook de ontwikkelingen op het gebied van automatisering gaan razendsnel. Innovaties zoals Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI) zijn al bereikbaar voor het MKB. Dankzij een stevige groei van verkopen en organisaties heeft iedereen de focus op de huidige processen. Maar houdt u ook voldoende zicht op ontwikkelingen in de markt? Waar moet u de komende jaren vol op inzetten om uw huidige positie in de markt te behouden en te versterken?

Focus
Een IT-Strategie is een must-have voor bedrijven die aan de toekomst denken. Het geeft rust en focus door met elkaar met concrete doelen te stellen en hier naartoe te werken. Bovendien maakt het duidelijk welke noodzakelijke investeringen u kunt verwachten. En ook: wanneer u deze kunt verwachten.

Positie claimen of versterken
ERP Company helpt zowel bedrijven die de wind in de zeilen als bedrijven die hun positie willen versterken. Wij begeleiden u naar een krachtige IT-Strategie, uitgewerkt in de meest passende applicaties. Van wens of idee tot en met selectie en implementatie. Compleet van A tot Z.

Onze aanpak

Quick Scan huidige situatie
Allereerst brengen we het applicatielandschap in kaart; welke applicaties worden momenteel voor welke doeleinden gebruikt? Aan de hand van de ERP functionaliteiten scan geven we inzicht in de minimaal benodigde functionaliteiten. Ten slotte brengen de huidige processen in kaart, verrijkt met noodzakelijke en gewenste functionaliteiten.

Toekomstvisie
Naast de inventarisatie van de huidige situatie bespreken we uw visie op de toekomst. Hoe onderscheidt u zich als organisatie, waar liggen voor u kansen en wat zijn mogelijke bedreigingen? En niet onbelangrijk… wat zijn uw groeiambities?

IT Roadmap
Vanuit de huidige situatie en toekomstvisie definiëren we een op maat gemaakte IT-Strategie die resulteert in een concrete IT roadmap voor uw organisatie.

Deliverables

  • Deliverables

  • Applicatielandschap

  • Applicatielandschap

  • Procesmodel - primaire processen

  • Toekomstperspectief

Neem contact op met een van onze partners

Neem contact op!