Managed ERP/IT Customer Services

Wat we doen voor onze klanten

ERP Services

Onze klanten oriënteren zich op onder andere het aanschaffen van ERP software. Hierbij hebben zij in de eerste plaats een primaire focus op de invulling van het benodigde applicatielandschap, zodat ze verzekerd kunnen zijn van software welke zo goed als naadloos aansluit bij hun business model en strategie.  Hierbij is niet onbelangrijk de architectuur en configuratie wordt geborgd en gebruikers  zijn verzekerd van een feilloos werkende en betrouwbare software omgeving.

ERP Society bestaat uit specialisten die het SLA framework, de benodigde contracten voor service op validiteit, waarde en prioriteit kunnen beoordelen. Als bijvoorbeeld applicatiebeheerder draag je zorg voor deze diensten waardoor de klant verzekerd is van “spot-on” services welke de continuïteit en gebruiksvriendelijkheid van een ERP omgeving 24/7 veiligstelt.

Application Management Services

Het is van belang dat door ons opgeleverde maatwerkoplossing ook lang blijft werken. Om dit te kunnen waarborgen, houden we rekening met tijdige updates and voldoende support. Daarnaast kunnen we zorg dragen voor de hosting en het beheer van je systeem zodat je als product owner geen omkijk meer naar hebt.

Hosting applicaties

Met een applicatie die extern ‘gehost’ is, zorgt ervoor dat uw organisatie niet zelf de infrastructuur en bijbehorende performance hoeft te verzorgen. Door deze Cloud-software op een externe server te laten draaien, hoef u niet in een eigen serverpark te investeren. Voor een vast bedrag per maand wordt uw applicatie gehost.

Meer informatie over ERP Services?

Wil je meer informatie over de diensten van ERP Company op het gebied van ERP Services? Vanuit ERP Society werken we samen met het Adviesplatform ERP Company. Voor meer informatie zie de dienstenpagina van ERP Company;
ERP Company – Customer Services

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Neem nog vandaag contact op!
Meld je aan als Freelance IT Specialist!