‘Hét snelst groeiende Freelance platform voor Business & IT/ ERP Management in Nederland’

ERP Society is het snelst groeiende netwerk van freelance professionals die dagelijks een match vinden in ons hoogfrequente aanbod van vacatures op onze projecten. Door de intensieve samenwerking met ERP Company genereren we een uiteenlopend scala aan vacatures op o.a. Business Strategie, Digitale Transformatie, ERP implementatie en Managed IT Services. Staat jouw specialisatie er niet bij? Grote kans dat we óók voor jou de match vinden met onze vacatures !

Ben jij die Freelance Professional die we zoeken? Wie weet, onze IT/ERP Projecten lopen uiteen van Microsoft Dynamics 365, AX, NAV, CE/CRM, Business Central, Power BI, Office Suite, Mobility tot verticals en apps op dergelijke platformen. Ook hebben we SAP Business One, Wholesale ERP, SAP BI én IBM ERP-AS400 én Oracle Cloud Applications. Alsof dit nog niet genoeg is, we hebben ook nog projecten met o.a. vraag naar Cloud Support services,  SQL Performance testing, IoT, Big Data en meer. Ben je niet de Freelance professional die IT/ERP-technisch is maar weet je wel veel van Business Strategy, Business Transformation, Digital Transformation, Pakketselecties en Turnarounds? Dan hebben we óók voor jou veel in petto. Wacht niet, meld je zo snel mogelijk aan dan kunnen we direct met je aan de slag ! 

Onze projecten bevatten een mix aan vacatures, zowel kleine kortlopende als grote langlopende trajecten, wat ideaal is voor Freelancers die hun eigen beschikbaarheid hierop willen indelen. Daardoor is de keuze om flexibel en breed inzetbaar te zijn op kortlopende trajecten als Business Proces Re-engineering, ERP pakketselectie en Software Customizing en planmatig verbonden aan de langlopende trajecten zoals BI re-engineering, ERP implementatie, Digitale transitie en Remodelling van Strategic Business & IT/ERP models. Wil je meerdere trajecten naast elkaar of er even tussenuit na afloop van je project(en)? Alles is mogelijk en wij zetten alvast de volgende vacatures voor je klaar !

Waarom kiezen Freelancers voor ERP Society? Omdat “ons werk is mensenwerk” voor elke Freelancer begint bij de verbinding die we als mensen onderling willen maken, zodat we met wederzijds vertrouwen samen een toekomst opbouwen en alle Freelancers zich “thuis voelen” bij het team van ERP Society. Ook onze opdrachtgevers hechten veel belang aan deze verbinding. Zij hebben inmiddels de ervaring dat onze werkwijze leidt tot een hechtere samenwerking tussen hun mensen en onze freelancers die hierdoor dan ook met grote regelmaat worden teruggevraagd op de vervolgtrajecten. Daarnaast, onze communicatielijnen zijn kort, we zijn transparant in onze vacatures en tarieven, aanmelden is eenvoudig, onze overeenkomst bij opdracht is binnen 1 dag geregeld en we kunnen je snel plaatsen !!

ERP Society detacheert niet ! Ook plaatsen we niemand zonder dat we “grip” hebben op het project waar onze professionals hun werk doen. Waarom? Omdat we vinden dat onze professionals altijd bij ons terecht moeten kunnen voor ondersteuning, vragen, sparren en eventueel begeleiding. Samen bereiken we meer en dat is voor iedereen het beste ! Vanzelfsprekend hebben we óók de mogelijkheid om je wél te detacheren, kijk dan in het menu bij ERP Recruitment, daar vind je alle voordelen en voorwaarden.

Wat houdt het platform van ERP Society precies in? Vanuit ons platform “lanceren” wij vacatures voor onze projecten, organiseren we events voor alle Freelancers, bieden we mogelijkheden voor aanvullende training en opleiding, openen we onze (internationale) netwerken om onze Freelance Professionals ruime keuze in werk te bieden, geven onze professionals alle ruimte en vrijheid in hun keuzes, we vinden dat onze tarieven voor beide goed moet zijn en daarnaast heb je nog alle voordelen van ERP Company, ERP Academy en ERP Recruitment die alleen voor de Freelance Professionals van ERP Society toegankelijk zijn.

Zit je nu nog met vragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we ons enthousiasme met je kunnen delen. Hopelijk mogen we je dan verwelkomen bij ERP Society !