PLC Audit & Software Development

Wat we doen voor onze klanten

PLC Audit & Software Development

Na selectie van een ERP systeem (eventueel in combinatie met een of meerdere best-of-breed oplossingen) blijven er soms toch nog (delen van) bedrijfsprocessen die niet of onvoldoende ondersteund worden. Vanuit deze analyse bepalen we waar softwareontwikkeling een echte toegevoegde waarde kan hebben. Mocht blijken dat standaard software niet alle behoefte afdekt realiseren we vanuit ERP Company & Society het benodigde maatwerk.

Functioneel & technisch ontwerp

Afhankelijk van de complexiteit wordt vanuit de business requirements een functioneel ontwerp gemaakt.
Na akkoord van de klant wordt het ontwerp door de lead developer uitgewerkt tot een technisch ontwerp waarna de software ontwikkeld kan worden.

Softwareontwikkeling

Bij de software engineering wordt een Agile ontwikkelproces gehanteerd. Dit maak het mogelijk om eventuele (aanvullende) aanpassingen op de oorspronkelijke functionele en technische ontwerp tijdig ingebracht kunnen worden. Tevens wordt een eventuele extra benodigde test- en een acceptatie omgeving ingericht om het ontwikkeltraject op een goede manier te begeleiden

Software audits

We voeren technische audits uit om de applicaties op werking te toetsen. Vanuit de technische analyse wordt een performance rapportage opgesteld inclusief een overzicht van aanbevelingen.

Meer informatie over Software Development?

Wil je meer informatie over de diensten van ERP Company op het gebied van Software Development? Vanuit ERP Society werken we samen met het Adviesplatform ERP Company. Voor meer informatie zie de dienstenpagina van ERP Company;
ERP Company – Software Development

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Neem nog vandaag contact op!
Meld je aan als Freelance ontwikkelaar!